Fakton Consultancy

Partnerselectie SuAn-buurt Leiden

Wij bieden maatschappelijk betrokken ontwikkelaars de kans om met een aansprekende, haalbare en toekomstbestendige invulling te komen voor de SurinameAntillen-buurt in Leiden. Woningcorporatie Ons Doel heeft ambitieuze doelstellingen, en wij nodigen u uit om binnen de gestelde kaders uw eigen visie hierop te presenteren.

Bent u de partij die samen met Ons Doel de herontwikkeling van de Suriname-Antillenbuurt wil vormgeven en transformeren tot een levendige wijk met ruimte voor uiteenlopende woonwensen? Woningcorporatie Ons Doel nodigt u graag uit om deel te nemen aan de selectieprocedure voor de herontwikkeling van circa 550 woningen.

Woningcorporatie Ons Doel heeft als ambitie een nieuwe, energiezuinige buurt te bouwen voor meer mensen met verschillende woonwensen. Van betaalbare sociale huur tot middeldure en dure huur en koop. Tegelijkertijd willen ze samen met de gemeente de woonomgeving – waaronder de straten, het parkeren en het groen – verbeteren.

Daarom bieden we maatschappelijk betrokken ontwikkelaars de kans om met een aansprekende, haalbare en toekomstbestendige invulling te komen voor deze gebiedsontwikkeling. Woningcorporatie Ons Doel heeft ambitieuze doelstellingen en wij nodigen u uit om binnen de gestelde kaders uw eigen visie hierop te presenteren. Een opgave volop kansen én uitdagingen!

Heeft u interesse mee te doen aan de tenderprocedure? Meld u dan voor vrijdag 18 oktober 2024 om 12:00 uur aan door uw ingevulde deelnameverklaring, inclusief bijlagen, te sturen naar suanbuurt@fakton.com. Meer informatie en de benodigde documenten kunt u downloaden via de links onderaan deze pagina. Voor vragen kunt u ons bereiken via het bovengenoemende e-mailadres.

Download documenten